DSC_4692

Reuzel

De naam Reuzel is een verwijzing naar de geschiedenis. Pomades werden vroeger van dierlijk vet gemaakt en geparfumeerd met appel. Het dierlijk vet noemde men reuzel. Het woord pomade is afgeleid van het Franse woord ‘pomme’, dat appel betekent. De pomades van Reuzel worden gemaakt in Amerika en zijn niet getest op dieren.

Reuzel Pomade Groen
De pomade van Reuzel uit het groene blikje is een geweldig product voor iedereen die graag een goede versteviging wenst en niet teveel glans. De pomade is gemaakt van beewax en geeft een heerlijke geur. De geur van de pomade is nog een beetje opgefrist met de geur van pepermunt. Het product is wat steviger en moet rustig en met beleid uit het blikje gehaald worden. U krijgt het beste resultaat wanneer u het product gebruikt in droog haar. Ondanks dat deze pomade is gemaakt op basis van olie is het gemakkelijk uit te wassen met shampoo.

Reuzel Pomade Rood
Deze pomade is favoriet bij de Hippe Kapper! Wat een waanzinnig lekker product! Reuzel Pomade rood geeft stevigheid en een super mooie glans zonder dat hij vet is. Ook voor dit product geldt dat hij het beste resultaat geeft in droog haar. Wanneer u dit product gebruikt is het niet nodig om heel veel te gebruiken, een kleine hoeveelheid goed verdelen in uw handen en dan aanbrengen in het haar is voldoende. Wanneer u  iets met stevigheid wenst, maak dan na het aanbrengen de handen een héél klein beetje onder de kraan en ga dan met natte handen over het haar. Dit zorgt ervoor dat de pomade na het opdrogen net even iets steviger is. De geur is trouwens ook erg lekker, het heeft een beetje een zoete geur.

Reuzel Heavy Hold Pink
Perfect voor iedereen met een kam, die weet hoe die deze moet gebruiken. Zelfs het meest onhandelbare wordt door deze pomade onder controle gehouden.

  • Reuzel
  • Stevigheid en glans
  • Diervriendelijk
  • Uit Amerika